Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Januariresan

Tillsammans med Happy Pancake bjuder vi in dig till en rolig skidresa till de Franska Alperna. Under veckan kommer det arrangeras en mängd roliga singelevent.

Alla får följa med (även upptagna kompisar). Men endast singlar får delta på singeleventen. Alla event kommer kvoteras vilket innebär att det alltid är lika många killar som tjejer. Detta innebär att man kan boka resan med sitt kompisgäng och sedan på plats nere i Alperna delta på de singelevent som arrangeras.

Vecka 5 är det mycket universitetsstudenter från hela Europa i Val Thorens. En del av våra kvällsevent (barnight och konserterna på Panda) kommer arrangeras tillsammans med många av de studenter som är i byn. Rekommenderad ålder på resan är 23-33 år.

Reser man ensam så placeras man tillsammans med andra trevliga resenärer på resan.

Schema för vecka 5

Fredag 23 januari

För de gäster som bokat buss avgår bussen tidigt på morgonen från Sverige. Bussen hämtar upp i Uppsala, Stockholm, Norrköping, Linköping, Jönköping, Värnamo, Ljungby, Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Lund och Malmö. Exakta avgångstider skickas ut ungefär 2 månader innan avresa.

Lördag 24 januari

De gäster som åker buss anländer till Val Thorens på morgonen runt 9.00. Då finns det möjlighet att köpa frukostbuffé på Panda, gå runt i byn, besöka badet eller dra ut och åka skidor (vid val av 7 dagars liftkort).

Under dagen anländer de gäster som valt att flyga. Flyget avgår på förmiddagen från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Klockan 17.00 får vi tillgång till lägenheterna och det är dags att göra sig tillrätta.

På kvällen klockan 21.00 blir det en lugnare välkomstfest där vi hälsar alla välkomna och går igenom veckans program.

Söndag 25 januari

Förmiddagen ägnar vi åt att få känna lite på snön och komma igång, fri åkning helt enkelt. Behöver man hjälp med att hyra utrustning så finns reseledarna från Rollin’Snow på plats hos skiduthyrning.

Vid lunch kör samlas vi och äter lunch tillsammans på en härlig bergsrestaurang. Efter detta delar vi upp oss i grupper och kör gemensamt runt i systemet resten av eftermiddagen.

Klockan 16.00 är det dags för afterski

För de som orkar och har lust arrangeras det en barrunda på kvällen då vi besöker byns bästa och populäraste barer.

Måndag 26 januari

Det är dags att upptäcka de tre dalarna. Val Thorens bildar tillsammans med Meribel och Courchevel världens största sammanhängande skidsystem, kallat tre dalarna. Vi delar upp oss i grupper baserat på åknivå och kör en heldag med nya pister i vart enda åk.

Hela gruppen sammanstrålar lagom till afterskin på Folie Douce där vi minglar och ljuger om dagens åkning.

På kvällen kommer ingen mindre än Organismen (en av Sveriges bästa rappare) till vår favoritbar Panda och spelar.

Tisdag 27 januari

Under dagen åker vi skidor och snowboard och får många tillfällen att lära känna varandra bättre.

Efter en lång dag i pisten samlas vi på Panda för sangria och öl i solstolarna till tonerna av deras underbara trubadur.

Happy taco tuesday – på kvällen bjuder vi in till taconight på Panda. Det kommer bjudas på en fantastisk tacobuffé, visas skidfilmer, där Daniel Brodecki känd från Kärlekskoden kommer och håller en föreläsning om “Motpoler attraherar”. En väldigt avslappnad kväll då vi får tillfälle att komma varandra ännu närmre.

Onsdag 28 januari

Vi samlas 9.30 vid liften och delar upp oss i grupper att åka tillsammans med under dagen.

Vid 12-snåret strålar vi samman och äter en av Val Thorens bästa lunch restauranger Chalet de Marine med fantastisk utsikt över bergen. Kocken som gör deras desserter har blivit utnämnd till Frankrikes näst-bästa dessertkock.

Gemensam afterski på Panda följt av bad på badhuset för de som har energi kvar i kroppen.

Torsdag 29 januari

Dag för “Happy Champions de Val Thorens”! Vi samlas på morgonen och delas upp i lag om 5. Ett tiotal rebusar delas ut, tävlingen går sedan ut på att lösa rebusarna som leder till olika platser runt om i skidsystemet. Sen gäller det att besöka så många av dessa platser som möjligt.

Tävlingen håller på hela dagen och vi återses på Panda klockan 16.00 då det är dags att redovisa sitt resultat.

På kvällen är det dags för sittning. Det blir en fantastisk 3-rättersmiddag. Dessutom presenteras vinnarna av “Happy Champions de Val Thorens”.

Efter middagen dukas borden bort och Svergies hetaste DJ-duo Thomas Stenström (känd för sommarplågan “Slå mig hårt i ansiktet”) går upp på scen och bjuder på en fest utöver det vanliga!

Fredag 30 januari

Happy Friday! Sista skiddagen, sista afterskin, sista mingelchansen! Hela dagen kommer vara fylld med tillfällen att mingla med alla gästerna på resan.

Lagom till lunch ses vi i pisten för en härlig picknick i snön. Det kommer bjudas på franska delikatesser så som ostar och korvar från regionen, pastasallad, frukt, godis och dryck.

Kvällen avslutas med mingelevent då vi bland annat visar bildspel från veckan och får chansen att byta kontaktuppgifter med varandra och såklart säga förväl och på återseende!

Lördag 31 januari

Dags att åka hem!

Klockan 10.00 är det dags att checka ut från lägenheterna och bege sig hemåt. Bussen samt transferbussen avgår strax efter att vi checkat ut från lägenheterna.

Söndag 1 februari

Bussen anländer till södra Sverige på söndagsförmiddagen och såklart senare för de som hoppar av mer norrut.

4994 kr inkl. buss, boende & liftkort (flyg +1500 kr)

Buss: 2015-01-23 – 2015-02-02
Flyg: 2015-01-24 – 2015-01-31

Välj mellan buss eller flyg (+1500 kr):

  •   Förstaklassig turistbuss t/r som visar sällskapsresan non-stop.
  •   Flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn (+1500 kr).

Ingår alltid:

  •   7 nätter på enkelt lägenhetshotell med perfekt läge direkt i pisten.
  •   6 dagars liftkort i Val Thorens.
  •   Singelevent tillsammans med HappyPancake och Speedd8.
  •   Snowboard och skidåkning i världens största sammanhängande skidsystem.

Valfria tillägg:

  •   Uppgradering till boende på Les Balcons****  +1000 kr.
  •   Frukostbuffé på Panda 6 dagar +550 kr
  •   Galamiddag, barnight & picknick i backen +495 kr
  •   6-dagars lokalt liftkort ingår.
  •   7-dagars lokalt liftkort +320 kr (endast möjligt vid bussresa).
  •   6-dagars ”tre dalarna” liftkort +530 kr.
  •   7-dagars ”tre dalarna” liftkort +930 kr (endast möjligt vid bussresa).

Flyg

Vi flyger med SAS till Grenoble. Transfern tar sedan runt 3 timmar beroende på trafik och väder. Vid flyg ingår ett incheckat bagage á 20 kg + ett handbagage á 10 kg.

Skidfrakt kostar 450 kr.

Flygtider Stockholm Arlanda

2015-01-24 – Stockholm Arlanda (via Landvetter) – Grenoble, klockan 8.05 – 12.10.

2015-01-31 – Grenoble (via Landvetter) – Stockholm Arlanda, klockan 13.20 – 17.25.

Flygtider Göteborg Landvetter

2015-01-24 – Landvetter – Grenoble, klockan 9.45 – 12.10.

2015-01-31 – Grenoble – Landvetter, klockan 13.20 – 15.45.

Flygtider Köpenhamn Kastrup

2015-01-24 – Köpenhamn – Grenoble, klockan 10.15 – 12.20.

2015-01-31 – Grenoble – Köpenhamn, klockan 13.20 – 15.25.

 

Upphämtningsorter buss

Uppsala, Stockholm, Norrköping, Linköping, Jönköping, Värnamo, Ljungby, Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Lund och Malmö.

Vi kan även ordna andra upphämtningsplatser om ni är mer än 20 personer från ett visst ställe.

Betalning och resevillkor

1000 kr ska betalas senast 7 dagar efter man bokat sin resa. Såklart är detta en delbetalning på hela resan, resterande belopp ska sen betalas senast 40 dagar innan avresa.

Ett exempel: Om resan kostar 4995 kr så betalas 1000 kr i samband med bokningen och resterande 3995 kr betalas 40 dagar innan avresa.

Avbeställningsskydd

Avbeställningsskydd kostar 345 kr. Detta skyddar dig om du tvingas avbeställa resan på grund av sjukdom. Läkarintyg i original som styrker sjukdom krävs.

Teknisk arrangör

Teknisk arrangör för resan är Rollin’Snow AB med organisationsnummer: 556757-9585. Det innebär att det är de som har hand om alla bokningar, betalningar samt inköp av hotell, bussar och liftkort. Rollin’Snow AB har ställt resegaranti till Kammarkollegiet och har rating AA.

Resevillkor

Läs hela villkoren här.

Sista bokningsdag

Bokningen håller öppet till 25 oktober 2014. Vi siktar på runt 100-150 gäster till januariresan. Eftersom syftet med resan är att träffa andra singlar är det viktigt att vi blir minst 30 gäster. Om vi inte skulle få ihop mer än 30 gäster till resan så kommer ni bli kontaktade och ha möjligheten att avboka resan och få tillbaka allt ni betalat.

Resan kommer, oavsett antal anmälda, att bli av! Eftersom resans arrangeras av Rollin’Snow så finns det ändå både bussar och flyg som kör ner vecka 5. Men får vi inte ihop mer än 30 gäster till singelresan så har man alltså möjlighet att avboka just för att konceptet och upplägget kommer påverkas en del.

Liftkarta 3 dalarna
puder-alpresa