Elarbeten har utförts i huset

God morgon på er alla och välkomna till ett nytt inlägg. Ute skiner solen, vintern är över, jag har druckit kaffe och har fått en riktigt bra start på dagen. Ni är varmt välkomnade till bloggen även idag och till ett inlägg som ska handla om elservice i Malmö och om ett företag som heter Martin Ellertson El som ni kan få reda på mer om här

Jag ska börja med att berätta att efter att jag skrev om renoveringen av min villa så är det flera av er som har haft frågor och funderingar på olika hantverkare som har varit involverade och det gäller alltifrån snickare till elektriker. När det gäller dessa elarbeten som har utförts i huset så är det ett företag som heter Martin Ellertson El som varit involverade, ett företag som jag varmt kan rekommendera er alla som skulle behöva hjälp av det ena eller andra slaget med elservice här i Malmö. Martin Ellertson El har inte bara hjälpt mig, även en granne lite längre ner på gatan hade fått hjälp av dem,och det var min granne som tipsade mig om företaget när han hörde att jag behövde en behörig elektriker med kompetens inom elservice i Malmö. Det var ett bra råd för jag fick all den hjälp jag behövde och nu är huset lite mer uppdaterat även när det gäller elen. Det här företaget erbjuder professionell elservice i Malmö med omnejd och har varit verksamma i branschen under många år och det är ett företag som jag tycker är bra på det de gör och behöver ni hjälp av en elektriker med elservice i Malmö så hör av er dit vetja!